Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Rabobank Private Banking beleggingen

Rabobank Private Banking biedt een gespreide beleggingsportefeuille bestaande uit actieve beleggingsfondsen en passief beheerde fondsen. Passief be­heerde fondsen worden ook wel indexfondsen genoemd. Met uw portefeuille belegt u wereldwijd via beleggingsfondsen in aandelen, obligaties en liquiditeiten. Alternatieve beleggingen, zoals hedge funds, vormen geen onderdeel van uw portefeuille. De beleggingsexperts van Rabobank houden de financiële markten in de gaten en kunnen op basis daarvan besluiten om een grotere positie in bepaalde sectoren, thema’s of regio’s in te nemen. Zo speelt men in op kansen in de markt.

De Rabobank biedt ook eigen financiele instrumenten aan, waaronder ledenproducten, obligaties en gestructureerde beleggingsproducten. Ook deze kunnen - afhankelijk van uw bedieningsconcept - worden opgenomen in uw beleggingsportefeuille.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzicht via Rabobank Internet Bankieren en Rabo Beleggen App.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Rabobank Private Banking beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000