Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Puur Beleggen

Puur Beleggen is een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Noordwijk. De onderneming is sinds 2015 actief als vermogensbeheerder en richt zich op particulieren en ondernemers. De dienstverlening kenmerkt zich als zeer persoonlijk en transparant.

De beheerder streeft naar lange termijn vermogensgroei. Dit doen ze door wereldwijd te beleggen in een breed gespreide portefeuille met actieve en passieve beleggingen. Uw doelstelling, financiële positie, risicobereidheid en kennis en ervaring vormen altijd het uitgangspunt. Het beleggingsbeleid is onafhankelijk, voor de beleggingsbeslissingen baseert Puur Beleggen zich op de research van één van Europa's toonaangevende onafhankelijke researchhuizen. Zij verzamelen wereldwijd de research van vooraanstaande asset managers en analyseren zorgvuldig wat relevant is. Ze vergelijken de verschillende argumenten en bespreken de meest waarschijnlijke scenario's. Hieruit volgen concrete marktvoorspellingen met heldere vooruitzichten die Puur Beleggen gebruikt als input voor de bepaling van de verdeling van de verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen, vastgoed en obligaties.

Puur Beleggen biedt vermogensbeheer vanaf € 200.000,-.
Oprichtingsjaar2015
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Noordwijk
Puur Beleggen is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Puur Beleggen aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Puur Beleggen beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Puur Beleggen?