Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Puur Beleggen ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 200.000   -   Vestiging:  Noordwijk

Over Puur Beleggen

Puur Beleggen is een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Noordwijk. De onderneming is sinds 2015 actief als vermogensbeheerder en richt zich op particulieren en ondernemers. De dienstverlening kenmerkt zich als zeer persoonlijk en transparant. Bij Puur Beleggen heeft u direct contact met één van de beheerders van uw portefeuille; een specialist die feeling heeft met de markt. Met hun cliënten gaan zij een langdurige vertrouwensrelatie aan.

De beheerder streeft naar lange termijn vermogensgroei. Dit doen ze door wereldwijd te beleggen in een breed gespreide portefeuille met actieve en passieve beleggingen. Uw doelstelling, financiële positie, risicobereidheid en kennis en ervaring vormen altijd het uitgangspunt. Het beleggingsbeleid is onafhankelijk, voor de beleggingsbeslissingen baseert Puur Beleggen zich op de research van één van Europa's toonaangevende onafhankelijke researchhuizen. Zij verzamelen wereldwijd de research van vooraanstaande asset managers en analyseren zorgvuldig wat relevant is. Ze vergelijken de verschillende argumenten en bespreken de meest waarschijnlijke scenario's. Hieruit volgen concrete marktvoorspellingen met heldere vooruitzichten die Puur Beleggen gebruikt als input voor de bepaling van de verdeling van de verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen, vastgoed en obligaties. Binnen de asset categorie aandelen hanteert Puur Beleggen een regionale verdeling eventueel aangevuld met een bepaald thema, een internationale trend of aandachtsgebied. De beheerder maakt een verdere verdeling op basis van beleggingsstijl zoals waarde, groei of gemengd maar ook aan de hand van marktkapitalisatie. Obligaties worden onderverdeeld in subcategorieën zoals staatsobligaties, investment grade bedrijfsobligaties, hoogrentende obligaties, converteerbare obligaties en obligaties uit opkomende markten.

Puur Beleggen biedt vermogensbeheer vanaf € 200.000,-.
Puur Beleggen

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Puur Beleggen
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudAfhankelijk van de wens van de cliënt worden er individuele afspraken gemaakt. Tenminste twee keer per jaar vindt er een uitgebreid evaluatiegesprek plaats. Dit kan op het kantoor van Puur Beleggen of bij de cliënt thuis. Tijdens dit gesprek wordt de haalbaarheid van het beleggingsdoel gemonitord en bewaakt hoe het vermogen zich ontwikkelt ten opzichte van het beoogde doel. De vermogensbeheerder zorgt ook dat het risico van de portefeuille blijft passen bij het risico dat de cliënt kan en wil lopen. De persoonlijke omstandigheden van de cliënt worden actueel gehouden. Als de situatie van de cliënt verandert zal beoordeeld worden of dit aanleiding geeft tot het aanpassen van het risicoprofiel.
DSI geregistreerdPuur Beleggen is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersBinnen de organisatie wordt er momenteel ook zelf door een directielid meebelegd binnen vermogensbeheer van Puur Beleggen. Zo is het belang gelijkgeschakeld met die van de cliënten.
Vestiging(en)Noordwijk

Medewerkers

Paul Visscher
Paul Visscher

directeur & partner

Michel van Eck RBA
Michel van Eck RBA

directeur & partner