Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Nobel Vermogensbeheer

De kosten van Nobel Vermogensbeheer en de depotbank(en) waarmee Nobel Vermogensbeheer samenwerkt zijn hier per kostensoort opgenomen. Meer informatie over de betreffende kostensoort is te vinden onder de vraagtekens.
Kosten vermogensbeheer
BeheerfeeNobel Individueel Beheer en Cashflow Portefeuille: beheerfee van 1,2% op jaarbasis en bij grotere vermogens maatwerk tarief.

Nobel Optimaal Beheer: all-in beheerfee van 1,5% op jaarbasis, maandelijkse herbalancering, geen transactiekosten en servicefee van de depotbank.

Nobel Participatie Portefeuille: beheerfee van 0,75% op jaarbasis en dit mandaat kent eenmalige instap- en uitstapkosten, maar tussentijds bij rebalancing kent het geen transactiekosten.
PrestatievergoedingNee
TransactiekostenAfhankelijk van de depotbank. Veelal geldt een tarief vna 0,1% + € 15 per transactie met een maximum van € 75.
Kosten algemeen
BewaarloonAfhankelijk van depotbank. In de regel bedraagt de servicefee: 0,2% t/m € 50.000 marktwaarde en 0,1% over het meerdere t/m € 250.000 en 0,05% over het meerdere t/m € 5 miljoen en daarboven 0,01%.
BTWDe kosten zijn exclusief BTW.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen