Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kosten Nobel Vermogensbeheer

BeheerfeeNobel Individueel Beheer en Cashflow Portefeuille: beheerfee van 1,2% op jaarbasis en bij grotere vermogens maatwerk tarief.

Nobel Optimaal Beheer: all-in beheerfee van 1,2% op jaarbasis boven EU 200.000, maandelijkse herbalancering, geen transactiekosten en servicefee van de depotbank.

Nobel Participatie Portefeuille: beheerfee van 0,75% op jaarbasis en dit mandaat kent eenmalige instap- en uitstapkosten, maar tussentijds bij rebalancing kent het geen transactiekosten.
PrestatievergoedingNee
TransactiekostenAfhankelijk van de depotbank. Veelal geldt een tarief vna 0,1% + € 15 per transactie met een maximum van € 75.
BewaarloonAfhankelijk van depotbank. In de regel bedraagt de servicefee: 0,2% t/m € 50.000 marktwaarde en 0,1% over het meerdere t/m € 250.000 en 0,05% over het meerdere t/m € 5 miljoen en daarboven 0,01%.
BTWDe kosten zijn exclusief BTW.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.