Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

NNEK

NNEK is een vermogensbeheerder opgericht in 1986 in Groningen en men heeft ook een vestiging in Amsterdam. De kernwaarden van NNEK zijn nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan volgens NNEK vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Dat vinden zij allemaal onzin. Zij maken zaken niet moeilijker dan ze zijn, wel duidelijker. Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant.

Het duurzame beleggingsbeleid van NNEK is gebaseerd op brede spreiding en het uitsluiten van specifiek risico. NNEK belegt uw beleggingsportefeuille gespreid over de wereld.

NNEK houdt zich bezig met vermogensbeheerdiensten, ondersteuning van financiële adviseurs in hun beleggingsadvies plus administratieve ondersteuning en klantenadministratie. Voor NNEK geldt dat de persoonlijke financiële situatie, toekomstverwachtingen, het risico dat men wenst te lopen en dergelijke vooraf worden vastgesteld.

NNEK biedt vermogensbeheer aan vanaf €100 per maand periodiek.
Oprichtingsjaar1986
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Groningen
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over NNEK gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500
Vanaf €10.000
Vanaf €15.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »