Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk NNEK ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100   -   Vestigingen:  Amsterdam, Groningen

Over NNEK

NNEK is een vermogensbeheerder opgericht in 1986 in Groningen en men heeft ook een vestiging in Amsterdam. De kernwaarden van NNEK zijn nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan volgens NNEK vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Dat vinden zij allemaal onzin. Zij maken zaken niet moeilijker dan ze zijn, wel duidelijker. Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant.

Het duurzame beleggingsbeleid van NNEK is gebaseerd op brede spreiding en het uitsluiten van specifiek risico. NNEK belegt uw beleggingsportefeuille gespreid over de wereld.

NNEK houdt zich bezig met vermogensbeheerdiensten, ondersteuning van financiële adviseurs in hun beleggingsadvies plus administratieve ondersteuning en klantenadministratie. Voor NNEK geldt dat de persoonlijke financiële situatie, toekomstverwachtingen, het risico dat men wenst te lopen en dergelijke vooraf worden vastgesteld.
NNEK

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van NNEK
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.