Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Mijn Appeltje voor de Dorst

Vergelijk Mijn Appeltje voor de Dorst ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 5.000   -   Vestiging:  Roosendaal

Over Mijn Appeltje voor de Dorst

Mijn Appeltje voor de Dorst is een online vermogensbeheerder die in 2016 is gestart en hoofdzakelijk opereert in Nederland. Mijn Appeltje voor de Dorst is onderdeel van Verwer & Janssen Vermogensmanagement, gevestigd te Roosendaal en opgericht in 2006. De activiteiten bestaan uit online vermogensbeheer waarbij de mogelijkheid bestaat tot periodiek beleggen. Op het gebied van beleggen heeft de vermogensbeheerder zich gespecialiseerd in beleggingsfondsen.

Mijn Appeltje voor de Dorst kiest bij het beleggen van uw vermogen voor kwalitatief hoogstaande beleggingsfondsen. Hierdoor worden de beleggingen optimaal gespreid waardoor de risico/rendement verhouding wordt geoptimaliseerd. Er wordt gewerkt met een drietal risicoprofielen: Defensief, Neutraal en Offensief.

Mijn Appeltje voor de Dorst biedt online vermogensbeheer aan vanaf € 5.000,-.
Mijn Appeltje voor de Dorst

Expertbeoordeling

Mijn Appeltje voor de Dorst is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 5.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.