Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Meer Vermogen ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Rijswijk

Over Meer Vermogen

Meer Vermogen is een vermogensbeheerder te Rijswijk met een breed aanbod aan financiële diensten. Niet alleen verzorgt de onderneming uw financiële planning, zoals uw nalatenschap, het beleggen van uw vermogen of uw pensioen. Ook op diverse andere financiële terreinen staat de beheerder u bij. Van sparen, betalen en hypotheken tot bedrijfsfinancieringen, verzekeringen en vermogensopbouw inzake uw hypotheekaflossing.

Bij het beleggen van uw vermogen stelt Meer Vermogen een beleggingsportefeuille op maat samen. Uw persoonlijke wensen en doelstelling zijn hierbij het uitgangspunt. Daarbij houdt het de voortgang nauwlettend en proactief in de gaten en speelt waar nodig tijdig in op ontwikkelingen, zowel in tijden van voor- als tegenspoed.
Meer Vermogen

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Meer Vermogen
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.