Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Meer Vermogen

Meer Vermogen is een vermogensbeheerder te Rijswijk met een breed aanbod aan financiële diensten. Niet alleen verzorgt de onderneming uw financiële planning, zoals uw nalatenschap, het beleggen van uw vermogen of uw pensioen. Ook op diverse andere financiële terreinen staat de beheerder u bij. Van sparen, betalen en hypotheken tot bedrijfsfinancieringen, verzekeringen en vermogensopbouw inzake uw hypotheekaflossing.

Bij het beleggen van uw vermogen stelt Meer Vermogen een beleggingsportefeuille op maat samen. Uw persoonlijke wensen en doelstelling zijn hierbij het uitgangspunt. Daarbij houdt het de voortgang nauwlettend en proactief in de gaten en speelt waar nodig tijdig in op ontwikkelingen, zowel in tijden van voor- als tegenspoed.

Meer Vermogen biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Rijswijk
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Meer Vermogen.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »