Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

LBCM Vermogensbeheer

LBCM Vermogensbeheer is in 2005 opgericht en houdt kantoor in Zeist. Naast ‘klassiek’ vermogensbeheer adviseert LBCM haar cliënten ook op het gebied van inkomens- en vermogensplanning en fiscale vraagstukken zoals bijvoorbeeld pensioen in eigen beheer.

LBCM Vermogensbeheer werkt met een zogenaamde ‘Top down’ en ‘Bottom up’ selectie. Leidend is de strategische allocatie, die wordt gebaseerd op een risicoprofiel. Deze wordt voor 3-4 jaar vastgesteld. Binnen de strategische asset allocatie (SAA) vinden tactische herverdelingen plaats van aandelen, obligaties, vastgoed e.d., onder andere aan de hand van macro economische analyse.

Afhankelijk van de omvang van het te beleggen vermogen bestaat circa 40% van de portefeuilles uit indexfondsen of specifieke beleggingsfondsen. De resterende 60% bestaat uit individuele titels. Om risico’s af te dekken óf om extra rendement te realiseren kan LBCM opties en andere derivaten toepassen.

LBCM Vermogensbeheer biedt haar vermogensbeheer aan vanaf €100.000 voor de conviction buy strategie en vanaf €10.000,- bieden zij een actieve indexstrategie aan.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over LBCM Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar2005
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Zeist
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen