Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

LBCM Vermogensbeheer

Vergelijk LBCM Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Zeist

Over LBCM Vermogensbeheer

LBCM Vermogensbeheer is in 2005 opgericht en houdt kantoor in Zeist. Naast ‘klassiek’ vermogensbeheer adviseert LBCM haar cliënten ook op het gebied van inkomens- en vermogensplanning en fiscale vraagstukken zoals bijvoorbeeld pensioen in eigen beheer.

LBCM Vermogensbeheer werkt met een zogenaamde ‘Top down’ en ‘Bottom up’ selectie. Leidend is de strategische allocatie, die wordt gebaseerd op een risicoprofiel. Deze wordt voor 3-4 jaar vastgesteld. Binnen de strategische asset allocatie (SAA) vinden tactische herverdelingen plaats van aandelen, obligaties, vastgoed e.d., onder andere aan de hand van macro economische analyse. Deze tactische verdeling van de assetmix (TAA), wordt bezien voor de kortere termijn (3-6 maanden). Binnen de tactische asset allocatie wordt de regionale en sector verdeling bepaald. Vanuit de Bottom up selectie worden individuele aandelen en obligaties geselecteerd. Deze Bottom up selectie is op basis van fundamentele analyse van het aandeel. De voorkeur gaat uit naar ondergewaardeerde aandelen en aandelen met een goed groei perspectief. Luyben & Brouwer werkt met een core - satelliet portefeuille.

Afhankelijk van de omvang van het te beleggen vermogen bestaat circa 40% van de portefeuilles uit indexfondsen of specifieke beleggingsfondsen. De resterende 60% bestaat uit individuele titels. Om risico’s af te dekken óf om extra rendement te realiseren kan LBCM opties en andere derivaten toepassen.

LBCM Vermogensbeheer biedt haar vermogensbeheer aan vanaf € 100.000 voor de conviction buy strategie en vanaf € 10.000,- bieden zij een actieve indexstrategie aan.
LBCM Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van LBCM Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, DeGiro
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudMinimaal 1 keer per jaar heeft LBCM een persoonlijk onderhoudsgesprek met haar klanten. Daarnaast is er regelmatig contact met klanten via mail en telefoon afhankelijk van de behoefte van de klant.
DSI geregistreerdLBCM is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersN.v.t.
Vestiging(en)Zeist

Medewerkers

ing. Arnold Luyben MFP
ing. Arnold Luyben MFP

Partner, vermogensbeheerder en vermogensplanner

Frank Brouwer RBA
Frank Brouwer RBA

Partner, vermogensbeheerder en beleggingsanalist