Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

LBCM Vermogensbeheer

LBCM Vermogensbeheer is in 2005 opgericht en houdt kantoor in Zeist. Naast ‘klassiek’ vermogensbeheer adviseert LBCM haar cliënten ook op het gebied van inkomens- en vermogensplanning en fiscale vraagstukken zoals bijvoorbeeld pensioen in eigen beheer.

LBCM Vermogensbeheer werkt met een zogenaamde ‘Top down’ en ‘Bottom up’ selectie. Leidend is de strategische allocatie, die wordt gebaseerd op een risicoprofiel. Deze wordt voor 3-4 jaar vastgesteld. Binnen de strategische asset allocatie (SAA) vinden tactische herverdelingen plaats van aandelen, obligaties, vastgoed e.d., onder andere aan de hand van macro economische analyse.

Afhankelijk van de omvang van het te beleggen vermogen bestaat circa 40% van de portefeuilles uit indexfondsen of specifieke beleggingsfondsen. De resterende 60% bestaat uit individuele titels. Om risico’s af te dekken óf om extra rendement te realiseren kan LBCM opties en andere derivaten toepassen.

LBCM Vermogensbeheer biedt haar vermogensbeheer aan vanaf €100.000 voor de conviction buy strategie en vanaf €10.000,- bieden zij een actieve indexstrategie aan.
Oprichtingsjaar2005
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Zeist
LBCM Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over LBCM aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten LBCM beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over LBCM gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij LBCM?