Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Laaken Asset Management

De rendementen door Laaken Asset Management gerealiseerd treft u hieronder aan per kalenderjaar. Indien beschikbaar treft u ook het rendement aan in het lopende jaar.
Rendement
2018 *
2017
2016
2015
Defensive USD
0,5%
9,1%
3,2%
-0,4%
Defensive EUR
0,2%
2,9%
6,3%
3,9%
Balanced EUR
1,2%
8,3%
7,9%
7,6%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 juni 2018
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDe modelportefeuilles (Defensive EUR en Balanced EUR) waaraan hierboven wordt gerefereerd, zijn begin 2007 samengesteld op basis van elk € 5 miljoen belegd vermogen. De prestaties zijn hiervoor gedeeltelijk herleid vanaf 1 januari 2007 voor de periode tot april 2007. De strategische samenstelling is per 1 januari 2010 & 2011 beperkt aangepast. Het beleggingsfonds Defensive USD is december 2011 van start gegaan.
Cumulatief netto rendement
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Laaken Asset Management kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen