Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kempen & Co

Kempen & Co N.V. is een Nederlandse handelsbank die in 1903 in Amsterdam is opgericht. Door de jaren heen heeft de onderneming diverse financiële diensten ontwikkeld voor institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi-) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren. Voorbeelden van financiële activiteiten zijn onder andere: vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. De handelsbank heeft kantoren in Amsterdam, New York (Verenigde Staten) en Edinburgh (Verenigd Koninkrijk). Sinds 2007 is Van Kempen & Co een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V..

Bij Kempen & Co worden de vermogensbeheerdiensten verzorgd door de dochteronderneming Kempen Capital Management. Deze organisatie heeft zich gespecialiseerd in een beperkt aantal beleggingsstrategieën, namelijk: Nederlandse en Europese smallcaps, Europese onroerendgoedaandelen, hoogdividendaandelen, vastrentende beleggingen en ‘funds of hedgefunds’. De reden voor de specialisatie is dat een beperkt aanbod een gerichte focus oplevert en zo bijdraagt aan betere beleggingsresultaten.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »