Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Invest Consult

Vergelijk de beleggingen van Invest Consult met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieMulti Asset Flexible houdt in dat er in gestreefd wordt naar een zo groot mogelijke spreiding in beleggingen en naar zo min mogelijk neerwaards risico. Invest Consult maakt gebruik van zowel passieve fondsen (ETF’s/Trackers van o.s. iShares, Amundi en Vanguard) als actieve (Deutsche Bank, Robeco, Dimensional, Amundi en Blackrock). Als men kansen denkt te zien in individuele ondernemingen neemt men die voor een beperkt gewicht (5% van de aandelenportefeuille) op.

Verder werkt men met put opties op aandelenindices als er politieke onzekerheid dreigt, om de portefeuilles van klanten en het gerealiseerde rendement te beschermen tegen waardevermindering. Sinds 2014 voegt men aan de Multi Asset Flexible strategie een M nummer toe (M20, M40,M60,M80 en M100). De M staat voor maximaal gewicht in zakelijke beleggingen (vastgoed, private equity en aandelen) en het getal is het percentage en zegt dus iets over het risicoprofiel.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen