Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Index People

Vergelijk de beleggingen van Index People met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inTrackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieIndex People belegt zo breed mogelijk gespreid tegen zo laag mogelijke beleggingskosten. Via de geselecteerde indexfondsen wordt belegd in ongeveer 60 verschillende landen en in totaal ruim 6.600 verschillende aandelen. Deze ruime spreiding hanteert Index People ook voor obligaties.

Op het gebied van risicobewaking van de beleggingsportefeuille heeft Index People een procedure met betrekking tot de wegingen in de portefeuille. Allereerst worden per land de wegingen binnen de gekozen index oplossingen bewaakt. Mochten de wegingen per regel in de portefeuille daarnaast tussen de 10% en 15% toe- of afnemen dan zal Index People ook per regel gaan herbalanceren om zodoende de portefeuille weer in lijn te brengen conform het gekozen profiel. Door deze strategie van herbalanceren wordt bij stijgende koersen gedwongen winst genomen en omgekeerd bij dalende koersen wordt bijgekocht. Index People biedt hiermee een objectief en ‘rule-based’ beleggingsstrategie.

Index People stelt de portefeuille samen op basis van de bijdrage van een land aan het wereldwijde GDP (Gross Domestic Product) en niet, zoals de meeste andere indexbeleggers, op basis van marktkapitalisatie.

De basis van het beleggingsbeleid dat Index People voert is dat Index People niet speculeert op marktbewegingen. Zij reageert slechts als er flinke bewegingen zijn geweest door de portefeuille te herbalanceren.

Index People belegt in 3 verschillende Assetcategorieën, te weten: Aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen, zoals grondstoffen en vastgoed.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Rapportage24/7 inzage via persoonlijke inlogpagina. Hier zijn ook alle maand- en jaaroverzichten beschikbaar
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderSpecialist in alle soorten trackers en indexbeleggingen.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen