Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Index People beleggingen

Index People belegt zo breed mogelijk gespreid tegen zo laag mogelijke beleggingskosten. Via de geselecteerde indexfondsen wordt belegd in ongeveer 74 verschillende landen en in totaal ruim 6.850 verschillende aandelen. Deze ruime spreiding hanteert Index People ook voor obligaties.

Bij het inrichten van de portefeuille kijkt Index People naar de grootte van de echte economie van een land of regio ten opzichte van de rest van de wereldeconomie. Beleggen op basis van een GDP-benadering zorgt duidelijk voor een betere regionale spreiding die recht doet aan de economische kracht van een land en haar plaats op de economische ranglijst van de wereld.

De basis van het beleggingsbeleid dat Index People voert is dat Index People niet speculeert op marktbewegingen. Zij reageert slechts als er flinke bewegingen zijn geweest door de portefeuille te herbalanceren. Index People belegt in 3 verschillende Assetcategorieën, te weten: Aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen, zoals grondstoffen en vastgoed.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
Rapportage24/7 inzage via persoonlijke inlogpagina. Hier zijn ook alle maand- en jaaroverzichten beschikbaar
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemorgen,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Index People beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »