Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
De beleggingsstrategie van Finsens en de beleggingsproducten en categorieën waarin Finsens voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Structured products, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieFocus op risico beheersing door voldoende spreiding binnen de beleggingscategorieën, sectoren en regio’s en het opnemen van alternatieve beleggingen. Daarnaast trendvolgende strategieën vanwege lage correlatie met traditionele beleggingen. Een efficiënte manier om optimale portefeuillespreiding te bewerkstelligen is door middel van beleggingsfondsen en indextrackers. Bij FIC bestaan de portefeuilles vrijwel geheel uit een combinatie van deze twee. Verdere portefeuilleoptimalisatie wordt bereikt met alternatieve strategieën.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen