Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Fidessa

Fidessa is een zogenaamd wealth management office en heeft vestigingen in zowel Nederland als Luxemburg. De onderneming is eind jaren tachtig opgericht en houdt zich bezig met de coördinatie, structurering en beheer van grote vermogens. Het richt zich hierbij op vermogende families die gebruik kunnen maken van een reeks geïntegreerde diensten, zoals: vermogensbeheer, administratie, gegevensconsolidatie, trust en domiciliatie, personal assistance, familiebegeleiding, beoordeling van externe partijen en bijkomende faciliteiten.

Fidessa beschikt over een eigen beleggingsfonds, namelijk: het Fidessa Asset Allocation Fonds. Uw vermogen wordt belegd in één fonds bestaande uit een mix van aandelen, obligaties, cash en ‘alternatives’. Voor een actieve aansturing van de beleggingsportefeuille zorgt de fondsmanager. Dit gebeurt niet op basis van emotie, maar economische modellen. Het doel is een zo hoog mogelijk rendement te behalen onafhankelijk van de financiële markt.

Fidessa is NIET aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.
Oprichtingsjaar1989
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en)Breda
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.