Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 0   -   Vestiging:  Breda

Over Fidessa

Fidessa is een zogenaamd wealth management office en heeft vestigingen in zowel Nederland als Luxemburg. De onderneming is eind jaren tachtig opgericht en houdt zich bezig met de coördinatie, structurering en beheer van grote vermogens. Het richt zich hierbij op vermogende families die gebruik kunnen maken van een reeks geïntegreerde diensten, zoals: vermogensbeheer, administratie, gegevensconsolidatie, trust en domiciliatie, personal assistance, familiebegeleiding, beoordeling van externe partijen en bijkomende faciliteiten.

Fidessa beschikt over een eigen beleggingsfonds, namelijk: het Fidessa Asset Allocation Fonds. Uw vermogen wordt belegd in één fonds bestaande uit een mix van aandelen, obligaties, cash en ‘alternatives’. Voor een actieve aansturing van de beleggingsportefeuille zorgt de fondsmanager. Dit gebeurt niet op basis van emotie, maar economische modellen. Het doel is een zo hoog mogelijk rendement te behalen onafhankelijk van de financiële markt.

Fidessa is NIET aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.
Fidessa

Expertbeoordeling

Fidessa is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 0,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen