Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

De Vereenigde Effecten Compagnie

Vergelijk De Vereenigde Effecten Compagnie ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestigingen:  De Rijp, Helmond, Nijmegen

Over De Vereenigde Effecten Compagnie

De Vereenigde Effecten Compagnie gevestigd in De Rijp, Helmond en Nijmegen levert sinds 2011 financiële diensten aan particuliere en institutionele beleggers. Binnen de onderneming zijn deze activiteiten in twee verschillende business units ondergebracht. De dienstverlening van de onderneming omvat vermogensbeheer, advisering en het uitvoeren van effectenorders. Ook kunt u bij de onderneming terecht voor Sociaal Verantwoord Beleggen.

Het beleggingsbeleid bij De Vereenigde Effecten Compagnie is gebaseerd op ‘value investing’ waarbij via ‘asset allocatie’ de portefeuilles worden gevuld met fondsen en/of individuele titels. Eveneens zijn vanwege diversificatie andere beleggingen mogelijk. Andere diensten die De Vereenigde Effecten Compagnie aanbiedt is de Beheerservice 'Trends & Trackers' waarbij u in trackers kunt beleggen op vier verschillende risiconiveaus. U kunt bovendien participeren in de Barclays Bank PLC Valuta Notes 2010-2015. Waarmee u de gelegenheid heeft te profiteren van een eventuele stijging van het mandje Aziatische munten ten opzichte van de euro.
De Vereenigde Effecten Compagnie

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van De Vereenigde Effecten Compagnie
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.