Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

De Vereenigde Effecten Compagnie

Beschrijving
De Vereenigde Effecten Compagnie gevestigd in De Rijp, Helmond en Nijmegen levert sinds 2011 financiële diensten aan particuliere en institutionele beleggers. Binnen de onderneming zijn deze activiteiten in twee verschillende business units ondergebracht. De dienstverlening van de onderneming omvat vermogensbeheer, advisering en het uitvoeren van effectenorders. Ook kunt u bij de onderneming terecht voor Sociaal Verantwoord Beleggen.

Het beleggingsbeleid bij De Vereenigde Effecten Compagnie is gebaseerd op ‘value investing’ waarbij via ‘asset allocatie’ de portefeuilles worden gevuld met fondsen en/of individuele titels. Eveneens zijn vanwege diversificatie andere beleggingen mogelijk. Andere diensten die De Vereenigde Effecten Compagnie aanbiedt is de Beheerservice 'Trends & Trackers' waarbij u in trackers kunt beleggen op vier verschillende risiconiveaus. U kunt bovendien participeren in de Barclays Bank PLC Valuta Notes 2010-2015. Waarmee u de gelegenheid heeft te profiteren van een eventuele stijging van het mandje Aziatische munten ten opzichte van de euro.
Let op! U kunt De Vereenigde Effecten Compagnie niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen