Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

De Vereenigde Effecten Compagnie

De Vereenigde Effecten Compagnie, gevestigd in De Rijp en Amsterdam, levert sinds 2011 financiële diensten aan particuliere en institutionele beleggers. Binnen de onderneming zijn deze activiteiten in twee verschillende business units ondergebracht. De dienstverlening van de onderneming omvat vermogensbeheer, advisering en het uitvoeren van effectenorders. Ook kunt u bij de onderneming terecht voor Sociaal Verantwoord Beleggen.

Het beleggingsbeleid bij De Vereenigde Effecten Compagnie is gebaseerd op ‘value investing’ waarbij via ‘asset allocatie’ de portefeuilles worden gevuld met fondsen en/of individuele titels. Eveneens zijn vanwege diversificatie andere beleggingen mogelijk.

De Vereenigde Effecten Compagnie biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.

LET OP! De Vereenigde Effecten Compagnie aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar2001
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)De Rijp, Amsterdam
De Vereenigde Effecten Compagnie is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over De VEC aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij De VEC beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij De VEC?