Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Box Consultants

Box Consultants is een internationaal opererende ‘Multi Family Office’ die zich bezighoudt met vermogensbegeleiding voor particulieren, families en institutionele beleggers. De onderneming is in 1981 gestart en telt twee Nederlandse vestigingen: in Eindhoven en Maasbergen. Daarnaast heeft het een kantoor in het Zwitserse Basel. Er werken ruim twintig medewerkers bij Box Consultants. De dienstverlening is breed, maar bestaat in de kern uit: vermogensbeheer, rapportage- en performancemeting en wealth management.

Bij Box Consultants draait het erom ook de volgende generaties nog van het vermogen te laten genieten. Daarom richt het beleggingsbeleid zich niet op winstmaximalisatie. Belangrijker is een positief resultaat realiseren tegen een aanvaarbaar risico op de lange termijn. De beleggingsstrategie sluit hier op aan. De focus ligt op een afgewogen verdeling van het vermogen over verschillende beleggingscategorieën, als aandelen, obligaties en dergelijke. Dat samen bepaalt immers voor 90% het rendement in de beleggingsportefeuille en niet de markttiming en/of selectie van individuele aandelen.

Box Consultants biedt vermogensbeheer aan vanaf €5 miljoen.
Oprichtingsjaar1976
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Waalre, Maarsbergen
Box Consultants is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Box Consultants aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Box Consultants beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Box Consultants?