Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Blu Asset Management

Vergelijk de beleggingen van Blu Asset Management met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieBlu wil beleggers helpen doelen te realiseren. Dit doet men door goed gespreide portefeuilles te bouwen tegen lage kosten. Hierbij is het doel van het beleggen het belangrijkste uitgangspunt. Blu stelt dat het bijna onmogelijk is om consistent te bepalen welke beleggingscategorie ‘duur’ is en welke ‘goedkoop’ is en daar vervolgens beleggingsbeslissingen op te baseren. Dit geldt eveneens voor het voorspellen van de richting van de economie. Met deze overtuiging in het achterhoofd stelt men beleggingsportefeuilles samen, die de markt volgen en gespreid zijn over verschillende beleggingscategorieën. Blu realiseert deze spreiding door wereldwijd te investeren in alle beschikbare vermogenscategorieën. Zodoende profiteert men van de groei in de wereld.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderSterke focus op risico management
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen