Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Blu Asset Management

Vergelijk Blu Asset Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestigingen:  Amsterdam, Soest

Over Blu Asset Management

Blu Asset Management is opgericht in 2012 en vindt haar oorsprong in het beheer van het familiekapitaal van de partners. Blu Asset Management houdt kantoor in Amsterdam en Soest.

Blu behoort tot de meest passieve beleggers van Nederland. Zij gelooft niet in de toegevoegde waarde van actief beheer. Haar beleggingsfilosofie komt voort uit haar wezenlijke overtuiging dat spreiding en lage kosten de sleutel zijn tot succesvol vermogensbeheer. Het voorspellen van het gedrag van financiële markten is volgens de vermogensbeheerder onmogelijk en hierdoor is spreiden de enige juiste manier om het risico van de investeringen terug te brengen.

Vermogensbeheer bij Blu Asset Management is mogelijk vanaf €500.000.
Blu Asset Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Blu Asset Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudKlanten krijgen elk kwartaal een uitgebreide rapportage. Elk jaar wordt er met een klant besproken of de doelstelling nog aansluit bij de ontwikkeling van de portefeuille en de wensen van de klant en of er eventueel aanpassingen moeten worden gemaakt.
DSI geregistreerdDe heer Forger (Freddy) is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDe partners van Blu beleggen hun eigen middelen op dezelfde wijze als hun klanten.
Vestiging(en)Amsterdam, Soest

Medewerkers

Freddy Forger
Freddy Forger

Partner

Henk Kras
Henk Kras

Partner