Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Blu Asset Management

Beschrijving
Blu Asset Management is opgericht in 2012 en vindt haar oorsprong in het beheer van het familiekapitaal van de partners. Blu Asset Management houdt kantoor in Amsterdam en Soest.

Blu behoort tot de meest passieve beleggers van Nederland. Zij gelooft niet in de toegevoegde waarde van actief beheer. Haar beleggingsfilosofie komt voort uit haar wezenlijke overtuiging dat spreiding en lage kosten de sleutel zijn tot succesvol vermogensbeheer. Het voorspellen van het gedrag van financiële markten is volgens de vermogensbeheerder onmogelijk en hierdoor is spreiden de enige juiste manier om het risico van de investeringen terug te brengen.

Vermogensbeheer bij Blu Asset Management is mogelijk vanaf € 250.000.
Vergelijk Blu Asset Management
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudKlanten krijgen elk kwartaal een uitgebreide rapportage. Elk jaar wordt er met een klant besproken of de doelstelling nog aansluit bij de ontwikkeling van de portefeuille en de wensen van de klant en of er eventueel aanpassingen moeten worden gemaakt.
DSI geregistreerdDe heer Forger (Freddy) is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDe partners van Blu beleggen hun eigen middelen op dezelfde wijze als hun klanten.
Vestiging(en)Amsterdam, Soest
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen