Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beoordeel uw vermogensbeheerder

Beoordeel uw vermogensbeheerder

Vermogensbeheer.nl voert continu klanttevredenheidsonderzoek uit onder klanten van vermogensbeheerders. Op dit moment hebben 3.376 klanten een beoordeling gegeven over 96 verschillende vermogensbeheerders. Doe ook mee en beoordeel uw beheerder!

Door mee te doen krijgt u inzage in hoe andere klanten uw vermogensbeheerder beoordelen. En hoe uw beheerder scoort ten opzichte van andere vermogensbeheerders. Deelname kost u slechts enkele minuten. Uw beoordeling wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met vermogensbeheerders.

U krijgt inzicht in de beoordelingen van klanten als u eerst zelf uw ervaring deelt. Dit lijkt ons fair richting andere klanten van vermogensbeheerders die al de moeite hebben genomen om ervaringen te delen.

We controleren altijd eerst of iemand ook echt klant is of is geweest. Dit doen we aan de hand van een recente rapportage van uw vermogensbeheerder. Zo houden we de klantbeoordelingen betrouwbaar.

Uw beoordeling wordt verwerkt in de totaalbeoordeling en vertrouwelijk behandeld. De uitkomsten van uw specifieke beoordeling worden nooit gedeeld, ook niet met uw vermogensbeheerder of derden. Wij communiceren op onze website slechts de totaalscores van álle beoordelingen.

Uw feedback wordt verwerkt door het onafhankelijk onderzoeksbureau Feeddex. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met uw vermogensbeheerder of verstrekt aan derden.

Ja, ik wil mijn vermogensbeheerder beoordelen

* Verplichte velden

Let op!
Voeg een recente rapportage van uw vermogensbeheerder toe.*

* Het is belangrijk dat de persoon die een vermogensbeheerder beoordeelt ook echt klant is of is geweest bij deze beheerder. Wij vragen u daarom een recente rapportage toe te voegen.