Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeCapital

BeCapital is het laagdrempelige neefje van Index Capital dat sinds 2012 actief is als vermogensbeheerder. BeCapital is in 2020 gestart en opereert eveneens vanuit hoofdkantoor Breda en richt zich voornamelijk op particulieren.

De online vermogensbeheerder belegt voor u al met een beperkte inleg en eventueel periodieke bijstortingen. Dit doen zij op een no nonsense wijze met indextrackers en dat beogen zij ook met duurzame trackers te doen. BeCapital belegt met eenvoud, goedkoop en goed gespreid om risico's te beperken. Cliënten dienen online de rekening te openen na de minimale vereisten rondom identificatie, kennis en ervaring, beleggingsdoel, financiële haalbaarheid en risicohouding.

BeCapital biedt online vermogensbeheer aan vanaf €2.500.
Oprichtingsjaar2020
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Breda
Nieuws over BeCapital
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over BeCapital.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100
Vanaf €10.000
Vanaf €15.000
Vanaf €500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »