Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bank ten Cate & Cie

Bank ten Cate & Cie N.V. is gevestigd te Amsterdam en heeft een historie die terug gaat tot 1881. Uitgangspunt voor de diensten van Bank ten Cate & Cie zijn de persoonlijke financiële situatie van de cliënt. De financiële situatie wordt vanuit een holistische insteek benaderd: risicospreiding, fiscaliteit, vermogensstructuur, bestemming van het vermogen (ook in het licht van volgende generaties).

Nadat de financiële huishouding en doelstellingen goed in kaart zijn gebracht, wordt een beleggingsplan gemaakt. Dit beleggingsplan, waar de individuele wensen centraal staan, resulteert uiteindelijk in het samenstellen van een beleggingsportefeuille. Bij het opbouwen van de portefeuille kiest de bank voor een ‘top-down’ beleggingsstrategie die bestaat uit drie niveaus, namelijk:
-strategisch niveau; vaststellen boven- en ondergrenzen per categorie (aandelen, obligaties, onroerend goed, liquiditeiten en eventuele overige categorieën);
-tactisch niveau; bepalen optimale verdeling over de hierboven genoemde categorieën
-operationeel niveau; selectie individuele effecten en fondsen.

Bank ten Cate & Cie biedt vermogensbeheer aan vanaf € 1 miljoen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers50 tot 100 medewerkers
Depotbank(en)Kasbank (Caceis)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Bank ten Cate & Cie gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »