Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Bank ten Cate & Cie

Bank ten Cate & Cie N.V. is gevestigd te Amsterdam en heeft een historie die terug gaat tot 1881. Uitgangspunt voor de diensten van Bank ten Cate & Cie zijn de persoonlijke financiële situatie van de cliënt. De financiële situatie wordt vanuit een holistische insteek benaderd: risicospreiding, fiscaliteit, vermogensstructuur, bestemming van het vermogen (ook in het licht van volgende generaties).

Nadat de financiële huishouding en doelstellingen goed in kaart zijn gebracht, wordt een beleggingsplan gemaakt. Dit beleggingsplan, waar de individuele wensen centraal staan, resulteert uiteindelijk in het samenstellen van een beleggingsportefeuille. Bij het opbouwen van de portefeuille kiest de bank voor een ‘top-down’ beleggingsstrategie die bestaat uit drie niveaus, namelijk:
-strategisch niveau; vaststellen boven- en ondergrenzen per categorie (aandelen, obligaties, onroerend goed, liquiditeiten en eventuele overige categorieën);
-tactisch niveau; bepalen optimale verdeling over de hierboven genoemde categorieën
-operationeel niveau; selectie individuele effecten en fondsen.

Bank ten Cate & Cie biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Medewerkers50 tot 100 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Bank ten Cate & Cie is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Bank ten Cate aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Bank ten Cate beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Bank ten Cate gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Bank ten Cate?