Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Auréus Vermogen

Vergelijk Auréus Vermogen ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestigingen:  Venlo, Heerlen

Over Auréus Vermogen

Auréus is in 2010 gestart met een kantoor in Venlo. Inmiddels zijn is er naast Venlo, ook een kantoor in Heerlen en zijn er vertegenwoordigers in Brabant, Gelderland en Belgisch Limburg. Auréus levert vermogensbeheer en vermogensadvies aan particulieren & families, ondernemers, verenigingen en instituten. De kern van hun dienstverlening bestaat uit beursgenoteerde beleggingen, maar afgelopen jaren zijn ze ook gestart met begeleiden van hun klanten bij vastgoedinvesteringen.

De beleggingsstrategie van Auréus is gebaseerd op realistische beleggingsovertuigingen, die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek. In het beleggingsbeleid is veel aandacht voor kosten en risico's. Bij de invulling van de portefeuilles wordt bij voorkeur gekozen voor niet-complexe oplossingen. Dat wil zeggen producten die eenvoudig te begrijpen en uit te leggen zijn en waar geen verborgen kostenstructuren in zitten.

Auréus biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan beide vanaf €500.000,-.
Auréus Vermogen

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Auréus Vermogen
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudPersoonlijk contact is bij Auréus een kernwaarde. Men brengt periodiek in kaart wat de wensen en doelstellingen van de klant zijn en welk risico hij of zij wil lopen. Afhankelijk van de voorkeuren van de klant vinden er gemiddeld twee persoonlijke gesprekken per jaar plaats. Ook is er regelmatig telefonisch contact, minimaal één keer per kwartaal en als een klant het prettig vindt, vaker. Auréus stelt één keer per maand rapportages beschikbaar. Daarnaast kunnen klanten dagelijks online hun portefeuilles inzien.
DSI geregistreerdAuréus is geregistreerd bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersDe partners hechter er veel waarde aan dat hun eigen vermogen wordt mee belegd volgens de eigen modelportefeuilles.
Vestiging(en)Venlo, Heerlen

Medewerkers

Gijs Hermans
Gijs Hermans

Roy Hillen
Roy Hillen

Opmerkingen

Auréus is onafhankelijk en de partners zijn volledig eigenaar.