Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Antaurus

Antaurus uit Amsterdam is opgericht in 2006. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, Antaurus Europe Fund. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een vermogensbeheerder met een uitgebreid financieel dienstenpakket. Naast beleggingen verzorgt het financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

In de filosofie van Antaurus is vermogensbeheer en financiële planning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beheert dus niet alleen uw beleggingsportefeuille, maar inventariseert ook uw financiële doelen, familie- en werksituatie tot en met de fiscale mogelijkheden en specifieke wensen.
Oprichtingsjaar2006
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 105 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Antaurus
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.