Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Antaurus

Antaurus uit Amsterdam is opgericht in 2006. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, Antaurus Europe Fund. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een vermogensbeheerder met een uitgebreid financieel dienstenpakket. Naast beleggingen verzorgt het financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

In de filosofie van Antaurus is vermogensbeheer en financiële planning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beheert dus niet alleen uw beleggingsportefeuille, maar inventariseert ook uw financiële doelen, familie- en werksituatie tot en met de fiscale mogelijkheden en specifieke wensen.
Antaurus

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Antaurus
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.