Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Antaurus

Antaurus uit Amsterdam is opgericht in 2006. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, Antaurus Europe Fund. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een vermogensbeheerder met een uitgebreid financieel dienstenpakket. Naast beleggingen verzorgt het financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

In de filosofie van Antaurus is vermogensbeheer en financiële planning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beheert dus niet alleen uw beleggingsportefeuille, maar inventariseert ook uw financiële doelen, familie- en werksituatie tot en met de fiscale mogelijkheden en specifieke wensen.
Oprichtingsjaar2006
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »