Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
AMDK Vermogensbeheer uit Joure is sinds 2008 actief als vermogensbeheerder. Het is een beheerder die vermogens beheert van met name ondernemers, particulieren, DGA’s en vrijeberoepsbeoefenaren zoals freelancers en zzp-ers. Eveneens adviseert de vermogensbeheerder stichtingen, kleine pensioenfondsen en verzekeraars inzake hun beleggingsbeleid. Daarnaast kan AMDK een analyse maken van uw gehele financiële huishouding.

Bij AMDK is het uitgangspunt voor het beleggen van vermogen risicospreiding en beheersing. Daarbij kiest de vermogensbeheerder enerzijds voor beleggingen met een vaste rentevergoeding en een vaste looptijd, zoals staats- en bedrijfsobligaties evenals termijndeposito’s. Anderzijds belegt de beheerder in aandelen, onroerend goed, hedge fondsen en grondstoffen die koerswinst als oogmerk hebben.
Vergelijk AMDK
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen