Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ambassador Investments

Ambassador Investments, voorheen werkend onder de naam Sentr vermogensbeheer, is sinds 2002 actief. Ambassador Investments heeft een kantoor in Blaricum en is actief op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies. Ambassador Investments begeleidt en adviseert relaties en hun familie bij het beheer van hun vermogen. De partners binnen Ambassador zijn uit Erik Nugteren, Sijmen Plomp en Erwin Blok.

De uitgangspunten vormen de doelstelling, beleggingshorizon en persoonlijke wensen van de klant. Middels gerichte strategische keuzes volgens een Core Satellite principe wordt de portefeuille van de klant ingevuld met een mix van ETF’s (trackers) en beleggingsfondsen. Op basis van de Value Investing worden individuele aandelen en/of obligaties toegevoegd aan de portefeuille. Vanaf 2013 is het voor klanten mogelijk te beleggen in twee eigen fondsen. Binnen het Ambassador Obligatie Fonds en Ambassador Aandelen Fonds staat het eigen beleggingsbeleid van Ambassador Investments centraal.

Ambassador Investments biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar2002
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Blaricum
LET OP! Ambassador Investments is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Goedemiddag,
Helaas is Ambassador onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Ambassador ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Ambassador verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Ik laat u hieronder graag zien welke informatie voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Ambassador?