Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ambassador Investments

Vergelijk Ambassador Investments ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 200.000   -   Vestiging:  Blaricum

Over Ambassador Investments

Ambassador Investments, voorheen werkend onder de naam Sentr vermogensbeheer, is sinds 2002 actief. Ambassador Investments heeft een kantoor in Blaricum en is actief op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies. Ambassador Investments begeleidt en adviseert relaties en hun familie bij het beheer van hun vermogen. De partners binnen Ambassador zijn uit Erik Nugteren, Sijmen Plomp en Erwin Blok.

De uitgangspunten vormen de doelstelling, beleggingshorizon en persoonlijke wensen van de klant. Middels gerichte strategische keuzes volgens een Core Satellite principe wordt de portefeuille van de klant ingevuld met een mix van ETF’s (trackers) en beleggingsfondsen. Op basis van de Value Investing worden individuele aandelen en/of obligaties toegevoegd aan de portefeuille. Vanaf 2013 is het voor klanten mogelijk te beleggen in twee eigen fondsen. Binnen het Ambassador Obligatie Fonds en Ambassador Aandelen Fonds staat het eigen beleggingsbeleid van Ambassador Investments centraal.
Vermogensbeheer of beleggingsadvies is bij Ambassador Investments mogelijk vanaf € 200.000.
Ambassador Investments

Expertbeoordeling

Ambassador Investments is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 200.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 200.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.