Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

ABN AMRO MeesPierson beleggingen

ABN AMRO MeesPierson Vermogensbeheer kiest voor het actief beheren van uw portefeuille zodat deze continu in balans blijft met uw risicoprofiel. Hierbij volgt het proactief de marktontwikkelingen en koopt of verkoopt het de beleggingen indien nodig. Bij het opstellen van uw beleggingsportefeuille en de te volgen strategie werkt uw vermogensbeheerder bij ABN AMRO MeesPierson samen met de beleggingsspecialisten van het Investment Centre en ABN AMRO Investment Solutions. Het Investment Centre bestaat uit een team van ervaren beleggingsspecialisten die onder andere zorg dragen voor de tactische vermogensverdeling en de specifieke invulling van de beleggingsportefeuille. ABN AMRO Investment Solutions is het fondsselectiehuis van de bank dat de beleggingsfondsen en index-trackers selecteert.

Hoe uw portefeuille uiteindelijk wordt opgebouwd, hangt af van uw risicoprofiel, gestelde einddoelen en macro-economische omstandigheden. De beleggingen kunnen in individuele aandelen, obligaties en beleggingsfondsen van derden en mandaten van het ABN AMRO mandatenplatform worden belegd.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds
RegioWereld
Huisfondsen> 25 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageSchriftelijk/digitaal kwartaaloverzicht, dagelijkse overzicht in Internet Bankieren en in ieder geval een jaarlijks revisiegesprek.
Inzage portefeuille24/7 via internetbankieren en via app voor mobiel bankieren.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten ABN AMRO MeesPierson beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »