Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Aberfeld Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van Aberfeld Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten
RegioEuropa
BeleggingsstrategieAberfeld heeft een tweetal standaard portefeuilles. De Rendement Portefeuille is samengesteld uit aandelen die jaarlijks een goed dividend uitkeren. In de rendement portefeuille schrijft men op regelmatige basis callopties op de aandelen die ze in positie hebben. Enerzijds levert dat extra rendement op en anderzijds biedt de ontvangen premie een beperkte bescherming tegen koersdalingen.

Binnen de Groei Portefeuille gaat het om beleggen voor de lange termijn. De portefeuille is samengesteld uit aandelen van bedrijven waarvan men een verdere groei verwacht in de ontwikkeling van de resultaten en het eigen vermogen. U kunt deze portefeuille zien als een “appeltje voor de dorst” voor later. In de Groei Portefeuille nemen ze geen posities in opties.
HuisfondsenOnbekend
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen