Vermogensbeheerders Noord-Holland

Wierda en Partners Vermogensbeheer

Wierda en Partners

Laren (Assen)

Wierda en Partners Vermogensbeheer heeft kantoren in Assen en Laren. Een vermogensbeheerder die zichzelf omschrijft als een beleggingsbedrijf ... meer »

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder

Amsterdam

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is een grote zelfstandige vermogensbeheerder te Amsterdam. De onderneming houdt zich bezig met ... meer »

Fountain Capital Advisory

Fountain Capital

Amsterdam, Hilversum

Fountain Capital is in 2010 opgericht door de heer Vogel en de heer Wesseling. Door de grote hoeveelheid opgedane werkervaring en kennis en ... meer »

Vermogensbeheerders Noord Holland

Finsens Investment Consultancy

Finsens

Amsterdam

Finsens Investment Consultancy (FIC) richt zich bij beleggen op vermogensgroei en risicominimalisatie. De core business van FIC is het beheren ... meer »

OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer

Amsterdam

OHV is een vermogensbeheerder te Amsterdam. De onderneming is in 1993 opgericht en is voortgekomen uit een fusie tussen drie geldmakelaars. Anno ... meer »

Today's Vermogensbeheer

Today's Vermogensbeheer

Amsterdam

Today's Groep is zowel een vermogensbeheerder als internetbroker. De onderneming is in 2003 te Amsterdam opgericht en biedt drie verschillende ... meer »

Harmony Vermogensbeheer

Harmony

Aalsmeer

Harmony Vermogensbeheer te Aalsmeer is actief op het terrein van vermogensbeheer en beleggingsadvies. Het beheert zowel het vermogen van ... meer »

Persist Global Wealth Management

Persist

Amstelveen

Persist Global Wealth Management is een vermogensbeheerder uit Amstelveen die in 2008 is opgericht. De dienstverlening van de onderneming omvat: ... meer »

Oxby

Oxby

Amsterdam

Een nieuwe online vermogensbeheerder is OXBY. De onderneming is een initiatief van vermogensbeheerder Velthuyse & Mulder en houdt kantoor in ... meer »

Antaurus

Antaurus

Baarn

Antaurus uit Baarn is opgericht in 2006. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, Antaurus Europe Fund. Inmiddels ... meer »

Op zoek naar de beste vermogens- beheerder?